Saturday, 29 October 2011

cikgu ninie

hehe aini bermula laa ari pertama ak sebagai cikgu ganti kat skolah umi..cuak woooo.yela tak penah2 di train sebagai cikgu tetiba lak melibatkan diri secara serius..ngeee.

Punya la semangat kan nak ngajar,pagi2 lagi da bangun mandi n bersiap apa yang patut..tetiba...alamak ak ad beg galas je.mana laa ada beg sandang bagai kan..apa lagi pagi2 lagi da kene marah ngan umi..hoho.hurmm nasib la badan.slama ak hidup n duk u ni beg galas tu je la ak bawa ke hulu ke hilir..nasib baik x datang angin ahmar ak,mane la tau tetibe ak rasa nk bawa haversack pegi ngajar x ke heart attack umi nnt..huhu

sampai je kat skolah umi bawak masuk pjabat jumpa cikgu besar utk lapor diri..ngeeee skang ak dah bergelar cikgu nini!tp ak blom jmpe lg ank murid ak (sempat laktu update blog jap),ntah canne laa prangai diorang arap2 Allah bg ak kesabaran dan kekuatan iman untuk mghadapi segala kemungkinan..always expect d unexpected..insyaallah!

harapan ak cume satu..moga kehadiran ak d sini walaupun cume beberapa hari dapat meninggalkan kesan positif pada skolah ni n usaha yang sedikit ini mendapat saham dan perhatian Dia d akhirat sana..amin...